Hoppa till sidans innehåll

Råtorp-Forshaga

18 APR 2011 16:01
Matchdatum: 17 april
  • Uppdaterad: 18 APR 2011 21:32

Matchtid 17.00
Plats: Klasmossen IP

 

Råtorp hade inför den här matchen spelat 3 träningsmatcher utan förlust(1 vinst och 2 oavgjorda) och ställdes mot ett Forshaga som var ute efter upprättelse efter förra helgens bottennapp.

Solen lyste och humöret på spelarna med den. Forshaga kom till spel med följande uppställning:

                                       H.Hedenskog

R.Berggren     P.Sundström     M.Fredriksson     O.Olsson

                            A.Lindberg     R.Brunstedt

J.Bäckström                     M.Brunzell               A.Gomez

                                      M.Andersson 

Avbytare: R.Bengtsson, L.Larsson, E.Nilsson, A.Walizadah, D.Höök, K.Bergqvist

Matchen inleddes på ett ganska typiskt sätt där bägge lagen kände på varandra, man både gav och tog smällar och just en av dessa smällar resulterade i en frispark till Forshaga en bit utanför straffområdet. Andres Gomez stegar upp och avlossar en riktig kanon som keepern i Råtorp inte har en chans på och 1-0 är ett faktum!

Kampen på mittplan fortsätter och våra defensiva kuggar Anders Lindberg och Rasmus Brunstedt står för imponerande insatser och bryter bollen gång på gång när Råtorp försöker ta sig framåt.

Forshaga får en hörna som Robin Berggren ska lägga. Det blir en kort variant till Andres Gomez som lyfter in bollen mot första stolpen där Mikael Andersson står välplacerad och drar till bollen på helvolley... 2-0!! Detta var bara början på Mikael Anderssons målkavalkad denna kväll.

Råtorp kommer upp i enstaka anfall där nya målvakten Henrik Hedenskog allt som oftast får agera libero och rensa undan långbollarna.

 

Vår vänsterback för dagen, Olof Olsson, får bollen uppe vid mittplan, börjar avancera framåt, drar en kille och slår en djupledspass mot Mikael Andersson som påpassligt sticker fram tån och får bollen att gå i en båge över den utrusande Råtorpskeepern som bara kan kolla på när bollen rullar in i nätmaskorna.

3-0 står sig halvleken ut.

Inför andra halvlek så byttes Robin Bengtsson in i buren.

Forshaga började andra halvlek väldigt lojt och drar på sig onödiga frisparkar. En av dessa lyckas Råtorp ta tillvara på och det som såg ut som en dålig frispark blev till en perfekt frispark då vår back missbedömer bollbanan helt och Råtorpskillen står bakom och får foten på bollen, som retfullt letar sig in bakom Bengtsson. 3-1!

Forshaga svarar direkt och på en långboll från Robin Bengtsson så blir Mikael Andersson helt fri med målvakten och gör inga misstag. 4-1!

Trötta ben i samband med en stor ledning leder till att vi slappnar av och tillåter Råtorp att komma till farliga kontringar. Den offensiva lusten tog över och vi tappar hela högerkanten när Råtorp bryter ett av våra uppspel. Bollen slås i djupet och anfallaren driver bollen hela vägen in i straffområdet och avslutar stenhårt med en vrist upp i nättaket. 4-2!

Det skall tilläggas att både Råtorp och Forshaga missar givna mål, då spelare i princip har öppet mål efter fina framspelningar.

Forshaga vinner matchen med 4-2 och bäst för dagen var, enligt min mening, 3-målsskytten Mikael Andersson och slitvargen Anders Lindberg.

 


Målskyttar: Mikael Andersson 3, Andres Gomez

Skribent: Joachim Bäckström
Forshaga IF - Div 4 Värmland herrar 2022
Box 38
667 30 Forshaga
Telefon: +4654870033, +454874536
E-post: This is a mailto link

Klicka här

Klicka här 

Vår nya matchdräkt

 Hör gärna av dej om du vill vara sponsor på vår dräkt

Bildresultat för stora enso forshaga

 

Bildresultat för cvea media

Bildresultat för ica supermarket forshaga

Postadress:
Forshaga IF - Fotboll
Fotbollssektionen, Box 38
66730 Forshaga

Kontakt:
Tel: +4654870033, +454874536
Fax: +4654871831
E-post: This is a mailto link

Se all info