Hoppa till sidans innehåll

Äntligen första nollan för Hejja

12 JUN 2012 14:23
Forshaga tog emot Edsvalla i division 6 på måndagskvällen på ett väderomväxlande Ängevi. Trots att Forshaga är obesegrade hittills i division 6 så har Hejja aldrig fått hålla nollan, men den här aftonen skulle bjuda på omväxlingar även här.
  • Skapad: 12 JUN 2012 14:23

Forshaga startade ganska kvickt och kom till ett par fina kombinationer i inledningen. I den sjunde minuten kunde division 6-gängets bäste målskytt, Mahyar Ghandian, sätta 1-0 med ett fint skott vid stolproten från straffområdeslinjen. Andreas "Nollan" Nordlander hade en fin passning fram till målet.

 

Efter målet så blev det ett mycket konstigt spel, det är möjligt att det berodde på regnskurarna som hade gjort bollen lite mer svårhanterlig än vad som är brukligt. Det stod helt klart lite senare i halvleken att Forshagas bristfälliga spel berodde på Edsvallas övertag på det centrala mittfältet, Ralle och Nollan fick inga ytor att spela på och hade svårt att ta kontroll över mittfältet.

 

I den andra halvleken flyttade Forshaga ner Anders Lindberg, för ovanlighetens skull forward i första halvleken, på mittfältet. Med tre centrala mittfältare lyckades Forshaga få igång spelet mycket bättre och kunde därmed skapa fler chanser. I den 54:e matchminuten kunde Ralle skarva in en fin frispark från Pär Nilsson.

 

Forshaga fortsatte och skapa chanser mot ett Edsvalla som blev tröttare och tröttare. Om det inte hade varit för regnskurarna i början så hade det nog kunnat bli många mål för Forshaga i andra halvleken. Många av de avgörande passningarna var lite längre och de stack iväg i det blöta gräset.

 

Till slut kunde Pär Nilsson göra 3-0 på ett individuellt genombrott. Dagens pastaslev delades ut till Oscar Sundström, som slet hårt på kanterna och skapade flera bra chanser. Grattis även till Hejja som fick hålla första nollan för säsongen!

 

Slutresultat: Forshaga IF 2 - Edsvalla IF 3-0

Skribent: Martin Axelsson
Forshaga IF - Div 4 Värmland herrar 2022
Box 38
667 30 Forshaga
Telefon: +4654870033, +454874536
E-post: This is a mailto link

Klicka här

Klicka här 

Vår nya matchdräkt

 Hör gärna av dej om du vill vara sponsor på vår dräkt

Bildresultat för stora enso forshaga

 

Bildresultat för cvea media

Bildresultat för ica supermarket forshaga

Postadress:
Forshaga IF - Fotboll
Fotbollssektionen, Box 38
66730 Forshaga

Kontakt:
Tel: +4654870033, +454874536
Fax: +4654871831
E-post: This is a mailto link

Se all info