Lunch/Kiosk

MAT UNDER CUPEN

Det nya upplägget av cupen innebär att alla lag kommer att spela minst kvartsfinal och inget lag har spelat färdigt och duschat förrän tidigast fram emot tretiden på eftermiddagen.

Det är begränsat med lunchställen i Forshaga som är öppet på lördagar och därför vill vi som cuparrangör erbjuda er möjligheten till att få en tillagad lunch med varm mat under dagen här i Forshaga. Vi vill också att ni ur sportslig synpunkt skall kunna äta lunch så tidseffektivt som möjligt.

Vi erbjuder Lasagne + 1 dricka (Cola, Fanta, Ramlösa…) för priset 75:-.
Lasagnen är gjord av nötkött och tillagad i restaurang.

Lasagnen serveras i portionsformar som kan ätas i en matsal som finns i anslutning till sporthallen vid Lärcenter eller i ert omklädningsrum oavsett i vilken av de två hallarna Ert lag spelar.

För att underlätta er egen planering samt att minska risken för trängsel och köer kommer varje lag att få en tilldelad mattid anpassad till lagets spelprogram.

För att vi skall kunna beställa maten från restaurangen så behöver vi en förbeställning på antalet luncher från ert lag senast tisdag den 10 januari.

Betalning görs för hela laget, antingen i förskott, på plats med kontanter eller swish eller i efterskott mot faktura.

Beställning av luncher görs via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., ange er

förenings namn, antalet luncher samt hur ni vill betala.


Kiosker

Vi kommer som vanligt att i anslutning till resp. sporthall ha kioskförsäljning, sortimentet kommer att vara kaffe, dricka, korv, toast, bananer, kaffebröd och godis.

 

LUNCHTIDER OM LAGET VÄLJER ATT ÄTA LUNCH SOM BESTÄLLTS GENOM FORSHAGA IF

11.30 Deje IK, Karlstad BK, FC Bohus, Ärla IF, IFK Skoghall

11.45 Sörby IK

12.00 IFK Munkfors, Högsäters GF

12.30 Fogdö IF, ÖDIK, Grums IK, Skattkärrs IF

12.50 Forshaga IF, Håfreström Futsal, Tina Futsal, Hertzöga BK

Om lunchen önskas i matsalen vid Sporthallen eller levereras till ert omklädningsrum i på anvisad tid meddelas tävlingsledningen vid ankomst på lördag morgon.

Om önskemål finns om ändrad serveringstid för lunchen är det möjligt och sker i så fall i samråd med tävlingsledningen vid ankomst eller med vårt kansli dessförinnan.